24 Jul 2012

Empordà

This weekend we went to the els Aigualmolls de l'Empordà, it's a precious natural park where you can see thousands of birds and several mammals too. Sadly on Sunday a huge wildfire started some kilometres from here (not in the natural park but in the forest). If you want to check terrible images click here. I hope the fireman win the battle against fire today.

Este fin de semana fuimos els Aigualmolls de l'Empordà, es un parque natural precioso, donde se pueden observar miles de pájaros y también algunos mamíferos. Tristemente el domingo empezó un gran incendio en esta comarca, no en el parque pero sí en una zona muy boscosa, es terrible. Espero que los bomberos ganen hoy la batalla contra el fuego.

8 comments:

  1. Terra preciosa l'Empordà!

    http://deiaies.blogspot.com.es

    ReplyDelete
  2. De petita sepre passavem l'estiu a l'Empordà i em fa molta pena el que ha passat.
    I la visita als aiguamolls era gairebé obligatoria cada any. Un any ens vam trobar un mussol que havia caigut del niu i el vam portar, espero que encara estigui per allà :p

    ReplyDelete
  3. Hola bonica, és una notícia molt trista, jo tinc a la família del meu company a Agullana, són uns dies molt durs. Divendres anirem i no em vull imaginar tot aquell paisatge cremat. Esperem que puguem recuperar el bonic paisatge que era ben aviat!

    ReplyDelete
  4. no puc entendre de cap de les maneres que la gent sigui tan incívica... avui escoltava per la radio que unes burilles de tabac segurament han estat la causa d'un dels incendis...
    és molt trist i alhora molt indignant el que ha passat!!

    un petó

    ReplyDelete
  5. It looks magical! I hope they get the fire under control!

    ReplyDelete
  6. jolies photos!Elles sont tres belles!
    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr

    ReplyDelete
  7. qué sitio más bonito! tengo pendiente ir als aiguamolls... buen verano guapa!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...